Articole Blog

Scortisoara si calitatile ei magice

Scortisoara este un condiment bine cunoscut din cele mai vechi timpuri si folosit in intreaga lume. Sursa acestui condiment este un copac vesnic verde, care creste in padurile din India, Sri Lanka si Brazilia, ajunge la inaltimea de 25 m. De fapt ceea ce folosim noi...

Un plus de sanatate in ceai

Negru sau verde, Ceaiul urmeaza acelasi proces, doar cu o usoara variatie. Frunzele de ceai sunt uscate la soare pana isi pierd 60% din umiditate, dupa care sunt uscate lent pana dispare orice urma de umezeala. Ele sunt apoi lasate sa oxideze, cu o mica diferenta...

12 beneficii deosebite ale rodiei

Originara din vechea Persie, este revendicat ca fruct national de mai multe tari ca Armenia, Azerbaidjan si bineinteles Iran. Astazi ea este cultivata in intreaga regiune meditareana din sudul Europei, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, India, si Asia Centrala. Numele...

Un ceai anti-inflamator exceptional

Ghimbirul si turmericul sunt folosite din cele mai vechi timpuri atat pentru gatit dar si ca plante medicinale. Specialistii ayurveda (medicina traditional Indiana) recomanda aceste doua plante combinate pentru tratarea problemor gastro-intestinale si  afectiuni...

De ce sa bei cel putin o ceasca de cafea verde pe zi?

BLOG & DESPRE CEAI De ce sa bei cel putin o ceasca de cafea verde pe zi ? Ceai verde In intreaga lumea o zi obisnuita incepe cu o ceasca de cafea fierbinte. Cei mai multi o consuma pentru aportul de energie care o ofera. Ceea ce nu multi stiu, sunt beneficiile...